DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2339470-0,09%
Diyarbakır
17°

AÇIK

05:50

İMSAK'A KALAN SÜRE

Schafer ile Ramazan’da çay keyfi

Schafer ile Ramazan’da çay keyfi

ABONE OL
Nisan 11, 2023 19:40
Schafer ile Ramazan’da çay keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Züccaciye sektöründe bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli küçük ev aletleri ürünlerini sunarak Ramazan ayını daha keyifli hale getiriyor.  Türkiye çapında 53 mağazası ve 2 bin satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

"Her kullanımda mükemmel demleme sağlıyor"

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile bu Ramazan ayında tüketicilerin favorisi olacak. 1.8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi özel kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 W ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor. Optimal Inox Elektrikli Çay Makinesi, her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen termostat sistemi ile güvenli kullanım sunuyor. 360 derece dönebilme özelliği ile kablo sarıcı bölüm sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sağlıyor.

Schafer iftar ve sahurlarda sofraların vazgeçilmezi olan çay içme keyfini lezzetinden ödün vermeden, pratik şekilde yaşamak isteyen müşterilerini yüksek kaliteli küçük ev aletleri ürünlerinden kendilerine en uygun modelini seçmeleri için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
sanalbasin.com üyesidir